LakShmi

De huidverbeterende lijn. Met deze lijn worden alle schoonheidsbehandelingen gegeven bij Schoonheidssalon Petronella's


Natuurlijke Ingrediënten

LakShmi cosmetica is bijzonder zuiver en voedend en houd de huid levendig en fris zoals de natuur zelf de huid verzorgt. De producten zijn rijk aan ingrediënten als kruiden, zaden, bloemen, vruchten en producten van de bijen, zoals bijvoorbeeld schea butter, aloé vera, jojoba, sesam, centella asiatica, rose, myrrh, neem en neroli.


Natuurlijke Conservering

De houdbaarheid van LakShmi producten wordt verkregen door gebruik te maken van grapefruitpit extracten, aminozuren extracten van soja, essentiële oliën en vitaminen. Deze natuurlijke extracten geven geen negatieve bijwerkingen en zijn bovendien bijzonder goed voor de huid. Onderzoek in de USA ondersteunt de positieve werking van grapefruitpit extract op de huid.


Verfijnde Bloemen Geuren

De fijne geur van de producten is afkomstig van essentiële oliën. U zult merken dat de geur fijn en subtiel is en dat de producten niet synthetisch geparfumeerd zijn met stoffen waarvan de effecten niet bekend zijn.


Geweldige Natuurlijke Moisturizer

De "Natural moisturizing factor" die men vaak in cosmetica aantreft is meestal synthetisch. LakShmi producten bevatten een 100% natuurlijke en niet te overtreffen moisturizing factor; van aloé vera sap, althea en mallow.


Aardolie vrij

LakShmi bevat geen aardolie of daarvan afgeleide stoffen en geen siliconen die vaak in cosmetica gebruikt worden en die eigenlijk alleen goed zijn voor uw auto. LakShmi is rijk aan koud geperste olie, zoals jojoba, shea butter, onbehandelde roos, neem en volgens Ayurvedische traditie "gerijpte" sesam olie.


Plantaardige Liposomen

De basis van LakShmi creme bestaat uit plantaardige liposomen. Liposomen hebben een bijzondere gelijkenis met onze huid. De liposomen hebben een driedubbele werking; ze herstellen de vochtbalans in de huid, ze nemen voedingsstoffen en vocht op, die ze in het aangedane diepere huidweefsel weer vrijgeven.


Geen kleurstoffen

De fijne kleuring van de producten is afkomstig van de planten en essentiële olie die in de producten gebruikt worden zoals bijvoorbeeld tummeric, henna, aloé vera en malva. Hierdoor kan de kleur soms wat verschillen.

Tilly's

Tilly's nagellakken zijn niet voor niets een van de favoriete nagellakken van de BN-ers. Tilly's heeft namelijk altijd de trendy kleuren van dit moment! Je kunt inmiddels kiezen uit meer dan 250 prachtige kleuren. Van opvallende felle kleuren tot mooie subtiele tinten: je vindt ze bij Tilly's! De nagellakken zijn ook verkrijgbaar met parelmoereffect, trendy metallic effect en sprankelende glitters in diverse kleuren.


Professionele kwaliteit

Tilly's nagellak is dun, sneldrogend en brengt makkelijk aan. Door de vierkante dop ligt het kwastje prettig in de hand, waardoor het lakken eenvoudiger wordt. Zo krijg je dus altijd een strak en egaal resultaat! Tilly's nagellakken zijn van een professionele kwaliteit en uiteraard formaldehyde- en tolueenvrij.

Webshop

Schoonheidssalon Petronella's is nu ook verbonden aan de webwinkel van LakShmi. Nu kunt u al uw favoriete producten van LakShmi direct online bestellen en bij u laten thuis bezorgen. Dit allemaal met een druk op de knop. Klik hier om de webshop te bezoeken

Kerkstraat 1, 2201 KK Noordwijk | 06-18837895 | info@schoonheidssalonpetronellas.nl | Algemene voorwaarden | Privacy

Webshop LakShmi


Schoonheidssalon Petronella's is nu ook verbonden aan de webwinkel van LakShmi. Nu kunt u al uw favorite producten van lakSmhi direct online bestellen en bij u laten thuis bezorgen. Dit allemaal met een druk op de knop.

Levertijd 1-3 dagen

Betalen kan met;